تبلیغات

کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران

تاریخ ارسال : 19 ژانویه 2012 | بازدید : 5,790 | طبقه بندی : اخبار

در این مطلب خبری را برای شما انتشار داده ایم از نوع کسب درآمد دختر تهرانی .

این دختر تهرانی سوار اتوموبیل مردهای هوسران میشده و با بیهوش کردن آنان از این مرد ها دزدی میکرده .

ادامه خبر و عکس را در زیر مشاهده میکنید .

6e4150d3392c2a9906b7e801f3fce5cc3 کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس۴ دی‌ماه سال جاری مرد میانسالی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و اعلام کرد که از منزلش واقع در خیابان بنی‌هاشم سرقت شده است.

با حضور ماموران کلانتری ۱۲۰ سید خندان در آدرس اعلامی، شاکی گفت:دختری جوان پس از آنکه به بهانه ای خاص وارد منزلم شد با آب میوه مسموم و بیهوشم کرد. وی بعد از سرقت اشیاء قیمتی منزل متواری شده است.

با تشکیل پرونده مقدماتی در کلانتری، با دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی تهران پرونده جهت رسیدگی تخصصی به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

با اظهارات شاکی، تحقیقات کارآگاهان در خصوص شناسایی و دستگیری متهم ناشناس آغاز شد. با راهنمایی این مرد میانسال کارآگاهان از طریق چهره‌نگاری، چهره فرضی از این دختر ناشناس تهیه کردند.

در تاریخ ۶ دی‌ماه از طریق شعبه‌ای از یک بانک دولتی در خیابان پاسداران اعلام شد پسر جوانی دو فقره چک سرقتی را به بانک آورده است.

با حضور مأموران گشت کلانتری ۱۲۰ سید خندان در محل این جوان به نام رضا ۲۷ ساله دستگیر و به کلانتری منتقل شد. در بررسی‌های اولیه مشخص شد چک‌ها متعلق به مالباخته میانسال پرونده دو روز قبل است.

با انتقال این جوان به پایگاه چهارم وی به افسر پرونده گفت: من این چک‌ها را سرقت نکرده‌ام و از سرقت آنها اطلاعی ندارم.

  • وی با بیان اینکه مجرد است اظهار داشت:  مدتی است که با دختری که هر چند وقت یک بار به آنجا می‌‌آید آشنا شدم. وی امروز دو فقره چک به من داد تا از بانک برایش نقد کنم. من هم وقتی که به بانک رفتم توسط پلیس دستگیر شدم.

اعتراف متهم

کارآگاهان در پی‌اثبات صحت اظهارات متهم دستگیر شده، این دختر را به نام زهرا  ۲۲ ساله که برای گرفتن مبلغ چک آمده بود، در محل کافی‌شاپ در خیابان پاسداران شناسایی و دستگیر کردند.

با توجه به مشخصات دختر سارق از منزل مالباخته در خیابان بنی‌هاشم، مالباخته به پایگاه چهارم دعوت و دختر دستگیر شده به عنوان کسی  که با آب میوه مسموم، از منزل شاکی سرقت کرده بود توسط این مالباخته شناسایی شد.

  •  
  • این دختر ۲۲ ساله که دارای یک بار سابقه سرقت و دستگیری توسط پلیس آگاهی پایتخت است، در مقابل افسر پرونده اعتراف کرد: چند سال قبل و بعد از دوستی‌های خیابانی با پسرهای جوان و درگیری‌های متوالی با خانواده از خانه فرار کرده و در حالی که دختر نوجوانی بودم ابتدا به دنبال کار و اجاره خانه‌ای مجردی بودم تا به نوعی مستقل باشم و کار کنم و آینده‌ای برای خودم درست کنم، اما خیلی زود و پس از آشنایی با یک پسر جوان، از طریق او در دام پسرهای جوان که همه نوع خلاف می‌کردند، گرفتار شدم.

وی بیان داشت: یک بار به اتهام سرقت دستگیر شدم و به زندان افتادم اما بعد از چند ماه آزاد شدم . این بار با پیشنهاد یک نفر که تازه با او آشناشده بودم برای پیداکردن کار به کشور مالزی رفتم. یکی دو سالی در آنجا بودم تا اینکه فروردین ماه امسال به ایران برگشتم. در طول این مدت با پسری به نام سیاوش آشنا شدم و خانه‌ای اجاره کردم.

این متهم گفت: به پیشنهاد سیاوش، با نقشه‌ای از پیش طراحی شده و با ظاهری بسیار شیک و مرتب، در برخی از نقاط شهر در مقابل خودروهای گران‌تقیمت قرار می‌گرفتم و با اعلام این که کیفم توسط سارقان موتورسوار سرقت شده است، از وی می‌خواستم مرا تا جایی برساند. در طول مسیر راننده  مرا به سمت منزلمان که معمولاً یکی از مناطق بالای شهر را بود، می برد و در مقابل کوچه‌ای پیاده می‌شدم.

وی بیان داشت: موقع پیاده شدن از راننده می‌خواستم تا برای تشکر از وی، تلفنی از خود به من بدهد. با این شگرد شماره تلفن راننده را می‌گرفتم تا روزهای  بعد برای سرقت از منزلش با او در منزلش قرار می‌گذاشتم.

این دختر جوان بیان داشت: بعضی دیگر از راننده‌ها علاقه‌مند بودند تا با من دوست شوند. با این افراد راحت‌تر قرار می‌گذاشتم. بعد از این که با ماده بیهوشی در آب میوه، او را بیهوش می‌کردم با سیاوش تماس می‌گرفتم و او را به همراه یکی دو نفر دیگر از دوستانش که در همان نزدیکی بودند،  به داخل منزل راهنمایی و  پس از سرقت اشیای قیمتی از آنجا فرار می‌کردیم.

با شناسایی سه مالباخته دیگر و حضور آنان در پایگاه چهارم و شناسایی دختر دستگیر شده، تعداد مالباختگان تاکنون به چهار نفر رسیده است؛ تلاش کارآگاهان برای شناسایی سایر مالباختگان ادامه دارد.

سرهنگ رضا مؤذن، رییس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در توضیح این خبر گفت: این دختر پس از بازگشت به کشور حدود ۱۰ ماه است که مبادرت به سرقت از این نوع کرده است و احتمال دارد شیوه‌های دیگری را نیز در سوابق اتهامی خود داشته باشد. آن چه که در پرونده‌های پلیسی برای همکارانم و همچنین دستگاه قضایی اهمیت دارد حفظ آبروی افراد است. لذا مالباختگان احتمالی بدون هرگونه نگرانی از آبروی خود چنانچه با این شیوه از آنها سرقت شده است می‌توانند، جهت پیگیری موضوع یا تشکیل پرونده به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در سیدخندان ـ خیابان ابوذر غفاری یا شعبه ششم بازپرسی دادسرای جنایی تهران مراجعه کنند.

سرهنگ مؤذن گفت: انتشار این گونه پرونده‌ها هرگز مجوزی برای کمک نکردن به همنوعان و افراد نیازمند نیست. آنچه که عقل حکم می‌کند این که در کمک به دیگران باید هوشیاری لازم را حفظ کرده و کسانی که از حس نوع دوستی افراد سوء استفاده می‌کنند با نیازمندان واقعی چندان مشکل نباشد. مرز بین کمک به دیگران با بی‌احتیاطی و یا احیاناً خطای احتمالی از سوی فرد،  همواره مشخص و روشن است و شاید نیازی به توصیه نداشته باشد و تقریباً افراد جامعه از این مرزها آگاهی کافی دارند.


مطالب مرتبط با کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران


584fc4b28c5e9bce85e68e8a21c2ede3 کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
عکس یک دختر تهرانی در حال شنا
25e912d993a2957c7c7773a443630537 کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
عکس تاسف بار دختر تهرانی رو پل
af491de385a1cf50a0c5e5cd128feff1 کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
10 مانکن پر درآمد سال 2011
9bd2f9904981a368d949023e5acfe85f کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
عکس پر درآمد ترین زنان هالیوودی
6d9ea739643226f0e1dea7bbf5edaa1b کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
مجموعه 26 قهوه تلخ تقلبی از کار درآمد
a3f9c18967a2755913dbd097fb6aac5a کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
درآمد عادل فردوسی پور از برنامه نود
5394de522ff6b2d6bdf9e50f910d6c47 کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
2 عکس زیبا از حدیثه تهرانی
b2d58046347440f22878962f88fd80ad کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
عکس همسر هدیه تهرانی, هومن بهمنش
479a1530872d8f5e8e4115a6d9eec93f کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
ظاهر متفاوت و دیدنی هدیه تهرانی در شهر پاریس
e15303f3a4f3d0194e54c44f3e625d05 کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
تازه عروس یک روزه تهرانی توسط شوهر به قتل رسید + عکس
c75cb5cbc488b02c2fd07d5d0f115d1c کسب درآمد این دختر تهرانی از مردهای هوسران
عکس دختر جوان ایرانی که معروف ترین دختر آمریکاست

تبلیغات

comment rss - Trackback

  1. کورش می‌گه:

    چشمشون گور می خواستند دنبال حوس نروند ، کسی که دنبال هوا و حوس رفت باید تاوانش رو هم پس بده .
    چطور اگر این خانموم واقعا” قصد خود فروشی داشت نهایت استفاده رو حتی چند برابر مبلغی که بهش داده بودند ازش استفاده می کردن و بقول معروف اشگش رو در می آوردن و هزار جور هم تحقیرش می کردن . حالا باید خودشون خجالت بکشن لااقل جلوی مامورین انتظامی از خودشون بدتر و خانواده هاشون .
    دست این خانوم در نکنن که لااقل به بعضی خانم ها نشون میدن که شوهراشون چطور مردایی هستن ، لااقل فردا این آقایون تو محل کارشون رسوا میشن که جانماز آب نکشن .
    میدونم که نظرات بنده هیچ وقت ثبت نمی شه که با اطلاع سایرین برسه ولی عیب نداره بزار من در حد توانم عمل کرده باشم .شما که می خونید .همین کافیه

    • admin می‌گه:

      با سلام و ممنون از نظر شما

      در رابطه با تایید نظرها؛ اگر نظرها توهین به شخص نباشن و حاوی فحش و ناسزا نباشن و برای بیان دیدگاه باشن همگی تایید خواهند شد

» ارسال نظرات

کلیه حقوق این سایت ، متعلق به نوین فان می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است . طراحی : بلاگ اسکین - سئو و بهینه سازی : پرنیاوب